søndag 28. desember 2008

Flere julegaver....løper
Denne løperen laget jeg til eldste datter til mannen min som nettopp har fått seg egen leilighet. Hun ønsket seg løper til stuebordet sitt. Der går fargene i sort og hvitt og med røde puter - så valget ble lett.

Tatt utgangspunkt i AnneKa (nok en gang) sitt mønster grønne blomster og byttet blomstene ut med hjerter. Den ble godt mottatt.

lørdag 27. desember 2008

Toalettmapper - julegaver

Så er julaften vel overstått og det er slutt på å holde på hemmligheter. I år ble det toalettmapper til de minste barna. De er sydd etter mønsteret til AnnaKa - "Stor og liten".
Den første er til Thea - den lille "sminkepungen" kom i julekalenderen. Rosa er det helt store for tiden, så rosa måtte det bli!Mange fargerike "blopp..blopp" til minstemann - JørgenSå var det Dagny i Oslo - mange små søte kattepuser!


Og så var lille Aurora på Østlandet sin tur

onsdag 17. desember 2008

Handlenett med glidelås
Nå er det lenge siden jeg har hatt noe innlegg. Det har ikke blitt mye blogging i det siste - verken innlegg eller kommentarer. Har likevel ikke ligget på latsiden. Det er blitt noen julepresanger, men kan jo ikke vise de på bloggen ennå - kommer etter jul!!

Handlenettet til min søsters bursdag er endelig ferdig, om enn noe på etterskudd. Hun ville gjerne ha noe i rødt og mulighet til å lukke det med glidelås.
Mønsteret har en gang stått i Quiltemagasinet. Lukkingen har jeg tatt fra AnnaKa sitt mønster på toalettmapper - "Liten og Stor"

Så gjenstår det bare å høre om mottaker liker den!