lørdag 26. desember 2009

Koseteppe nr 2









Her kommer teppe nr 2. Det er til minstemann - Jørgen. Her ble det tatt utgangspunkt i et stoff med skildpadder i blått/grønt med noe lilla og gult innslag. Fargene er litt kraftigere enn det ser ut på bildene. Det hele ble foret med mellomblått fleecestoff til slutt.
Gutten er veldig glad i dyr så er ble det mye forskjellig som lever/er i eller ved sjøen. .
Fisk, skildpadde, blekksprut, krabbe, pingvin, delfin m.m. Søkte på bilder i Google's bildesøk og linjetegninger - mye bra motiver der.
Her er bilde av hele teppe og flere av detaljene. Det var mye arbeid, men veldig kjekt å holde på med. Godt med en tålmodig mann som godtok at hele spisebordet var fullt og gulvet i stuen med!

fredag 25. desember 2009

Avsløring av hemmeligheter - koseteppe


















Her kommer avsløring av hemmeligheten som jeg ga en smakebit av i oktober. Det var et stort teppe til barnebarnet mitt. Jeg har tatt utgangspunkt i AnnaKa sitt roseteppe, men har laget mitt eget design på figurer etc. Temaet ble ting som flyr!
Fargevalget ble tatt ut i fra stoffet med feer på. Tilslutt ble det hele avsluttet med rosa fleece på baksiden. Teppe gjorde i alle fall stor lykke hos mottakeren i går.

Ble veldig forhøyd selv også.
I morgen kommer teppe til minstemann.


Ha en fortsatt god jul alle sammen!