onsdag 27. oktober 2010

Vel, før det kan bli jul er det advent
Hadde så mange lilla og svarte stoffer liggende fra i fjor jul at jeg måtte finne noe å bruke de til. Valget falt på adventsløperen med puter som har stått i Quiltemagasinet. Brukte sølvtråd til quiltingen rundt firkantene.
Ble fornøyd med resultatet og ikke minst fikk jeg også brukt opp masse stoffer..........hmm.. da kan jeg jo kjøpe meg noen nye til neste jul.......??!!
Ha en fin uke alle sammen!

søndag 17. oktober 2010

Det nærmer seg jul..........?Har sydd en løper som stod i det første "My Quilt" bladet. Falt for det flotte mønsteret og med julestoffer ble det jo en riktig fin juleløper.

Jeg er ikke så veldig stø på frihåndsquilting på maskin, så det ble med hjerter og krusseduller på de hvite feltene. De andre feltene er quiltet med rette striper annen hver på langs og på tvers. Dessuten hadde disse stoffene så mye mønster i seg selv...........kan i alle fall bruke det som en unnskyldning!


tirsdag 5. oktober 2010

Endelig tilbake!

Nå er det veldig lenge siden jeg har vært inne på bloggen min. Dette skyldes at jeg har hatt problemer med å logge meg på fordi jeg har skriftet mailadresse. Det gamle er ikke lenger i bruk, men til slutt klarte jeg å logge meg på med den likevel. Jeg er intet datageni - så jeg håper det nå går greit senere også.

Her er et prosjekt av mange som jeg har sydd siden sist. Kanskje det kommer litt flere etter hvert.

SORT RUTE


Har sydd en utgave av Anne S sin sort rute. Denne gangen med lilla farger. Har også sydd to putetrekk til. Dette skal bli en liten presang til et ungt par i Australia som nylig har flyttet inn i egen leilighet.

Vi skal ha presangen med når vi reiser "down under" i slutten av november for 14 dager. Det skal bli veldig kjekt å se min manns yngste datter og kjæresten igjen. Håper de setter pris på settet.