onsdag 14. september 2011

Høstpynt - løper og puterDenne løperen har jeg hatt lyst til å sy lenge. Fant et lite bilde av noe lignende i et blad og satte i gang med å måle ut og sette mitt eget preg på duken. Stoffer ble funnet fram blant rester og stoffer som bare har lagt på vent. Grønt er i grunnet ikke mine farger, men synes dette ble ganske fint allikevel. Stoffene til bladene var perfekt til høstblader og jeg koste meg virkelig med å applikere disse på.

Når bordet hadde fått ny løper i fine høstfarger - fantes det ikke noen putetrekk som passet til. Da var det bare å finne fram restene som var igjen og sy i vei.
Her er noen detaljer fra pute og løper. Bladene er applikert med knapphulsting på maskin og "nervetrådene" med dobbel rettsøm.


Min bedre halvdel ble i alle fall veldig fornøyd med resultatet - så da så!!


fredag 9. september 2011

Kjøkkenduk og grytekluter
Her har jeg fått brukt opp litt rester både fra sengeteppet og litt annet. Det ble en kjøkkenduk og et par grytekluter. Kjekt å friske opp litt i det triste høstværet!!


Så må jeg takke for de koselige kommentarene dere har lagt igjen på bloggen min!

Tusen takk, og ha en fin helg alle sammen!

tirsdag 6. september 2011

Sengeteppet er ferdig!

I sommer ble sengeteppet endelig ferdig. Har quiltet hele teppet selv på maskin, men så var det nå bare rette sømmer så det gikk fint. Litt vanskelig å få plass under armen på symaskinen på de innerste sømmene. Teppe måler ca 220x240cm


Teppet er nå levert til mottakeren - min manns eldste datter-som virket svært fornøyd med resultatet. Håper hun får stor glede av det!