fredag 27. juni 2008

Byveska til AnnaKa



Nå er Byveska etter mønster av AnnaKa ferdig. Den er innspirert av ferieplanene våre dette året. Kan dere gjette hvor vi skal?? Vel,- det er vel ikke så vanskelig.
Det var skikkelig artig å sy denne vesken! Har foret den med sort med kanten oppe i sort og hvit-mønstret stoff og rød glidelås. I steden for snorender i stoff, laget jeg de i mykt tynt skinn.
Kjøpte stoffet for en god stund siden med denne vesken som formål, men har lenge gått å tenkt på hvilket motiv jeg skulle ha i rammen - slik ble det. Frankrike, flagg og vindruer må da passe godt til stoffet med Eiffeltårn på. Nå er jeg klar for ferie i Frankrike!!

lørdag 14. juni 2008

Jordbærveske til en liten prinsesse



Vår lille prinsesse fyller 3 år i dag og farmor har laget en liten jordbærveske til henne.

Litt pynt og hårfint hører også med når en stor jente skal pynte seg.

mandag 9. juni 2008

Miranda Day Bag

Jeg trodde at jeg skulle klare å få lagt inn bilder av Miranda Day Bag før Tina (blåbærtua) kom med sin, men jeg var nok litt treg der ja! Vesken går i mange farger med bunnfarge sort. Stoffet er kjøpt fra USA og valget stod mellom dette og et som gikk i rosa og lilla farger på brun bunn. Vesken har allerede vært i bruk på tur og den rommet mye og praktisk å ha med. Det blir nok en skulderreim på også med tid og stunder.





Tanken var å ha det stripete stoffet som for i vesken, men det ville blitt for "glorete" synes jeg. Kuttet derfor et stykket som gikk over kanten og noen cm inne i vesken. Resten er sort bomullstoff. For å kvikke den litt opp ble lommene sydd i turkis som går igjen i hovedstoffet og det stripete. I likhet med Blåbærtua har jeg laget lommer på bare en side. Vi har nok konferert noe!



søndag 8. juni 2008

Ny hage blir til

I det fine sommerværet vi har hatt den siste tiden, har mye av fritiden gått til å opparbeide hage rundt nytt hus. Når resultatene blir som under, er jo alt strevet verdt det. Nyt disse flotte eksemplarene!