mandag 29. september 2008

Nye Byhaner - denne gang i blått
Min søster syntes Byhanene til AnnaKa er kjempefine. Da hun spurte meg om jeg kunne sy en løper til stuebordet hennes - lette vi en stund etter et mønster som falt i smak. Da jeg så at
Anne-Grethe hadde laget løper av Byhanene var saken klar! Takk for inspirasjonen, Anne Grethe!

Vi hadde oss en koselig tur i en stoffbutikk og hun valgt selv ut fargene som skulle være på selve hanene og på lukkekanten. Så var det hjem og finne bunnfargene i løperen - resultatet ble slik!

Egentlig ganske bra - ikke sant?!

Håper den vil passe bra på spisebordet hennes og at hun vil bli fornøyd.

lørdag 20. september 2008

Spisebrikkene "Et hekseliv" er ferdig!


Nå er spisebrikkene ferdige! Jeg har valgt å bruke litt andre farger enn AnnaKa har gjort på orginalene. Jeg valgte det stoffet som er i ruten i midten og tittekanten fordi det hadde mange av de fargene som var brukt i sticheryene. Bunnfargene her var i litt mer varmere beige farge og da fulgte de andre stoffene helt naturlig. Har brukt to litt røffe blonder som jeg synes passet til hekser - så da ble resultatet slik. Er i grunnen litt fornøyd selv - så da så!

Det var i alle fall veldig kjekt å sy disse spisebrikkene og kan anbefales på det sterkeste. Sett bare i gang bloggvenner!

Mer Awards!!

Disse to har jeg fått av Steinbokkjen. Tusen, tusen takk.


Vil gjerne gi de videre til Maledillamamma som i likhet med meg er ganske ny som blogger. Håper du trives i ny jobb! Håper vi treffes snart.

Jippi!!! Jeg har fått Awards


Denne har jeg fått av Blåbærtua. Tusen takk! Du har selv en av mine favorittblogger.

Ønsker å gi den videre til Tiriltunge og Alma Merethe for mange koselige kommentarer på bloggen min og for inspirasjon og pur glede.

torsdag 11. september 2008

Et hekseliv...........

Hurra!!! Ferdig med stitchery til AnnaKa's "Et hekseliv..". Falt pladask for disse koselige heksene og måtte bare kjøpe mønsteret. Kastet meg ut i mine første stitchery med et vel av farger. Det har vært kjempegøy å sy disse. Det har ikke blitt mye husarbeid den siste tiden, nei!
Nå gleder jeg meg til å montere disse til spisebrikker.

tirsdag 9. september 2008

Tilvekst til Nissefamilien

Vel, det ser ut til at det er flere som er begynt å tenke alvorlig på julen! Så også her i huset - nissene begynner så smått å røre på seg. Denne har fått den siste finishen etter å ha lagt i dvale en stund. Nissen har fått hode og hender av cernit. Prøver å holde meg til en "norsk" stil og har nok den norske fjøsnissen som forbilde.
Han ser i grunnen ganske snill og fredelig ut, men som vi alle vet - når det gjelder grøten vil han ikke dele den med noen.

For nissen, ja han kan være en liten hissigpropp og truer med sin store skje!