tirsdag 19. mai 2009

Søt Strikkekjole og topp

Endelig tilbake på bloggen! Nå er en Rogalandsbunad (Nordaker) montert og avlevert til bruk på 17.mai og reparasjon og utsying av en Sunnfjordbunad ferdig. Nå kan jeg endelig snart finne fram stoffene mine igjen.
Har kost meg med litt strikking til Tv-tittingen om kvelden. Resultatet er blitt en søt liten kjole til barnebarnet og en lue til. Kjolen er stikket etter mønster fra et oppskriftshefte fra Sandnes Garn 0904. Kjolen er prøvd og godkjent av mottakeren. Luen er heklet etter en annen oppskrift og fått blomster på som kjolen.
Måtte simpelt hen ta bilde sammen med den fantastiske Asaleaen vi har på terrassen.
Har også strikket en søt liten topp i bomullsgarn til prinsessen vår. Den er strikket i Mandarin Petit. Passer godt med en t-skjorte eller tynn bomullsgenser inni og til både skjørt og bukser. Dette mønsteret er også fra det samme oppskriftshefte som kjolen.


Nå får håpe det ikke blir like lenge til neste gang det kommer et innlegg på denne bloggen!

5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Å, den kjolen er kjempefin.....so nydelege fargar. Og toppen likeeins........sommarleg og fin.
Ha ei flott langhelg!!!

sunshine ¤ sa...

Så flotte de plaggene er, har sett litt på dem selv som mulige gaver til noen småjenter. Må kanskje prøve meg på en av dem...

mvh solfrid¤

Synnøve Olava sa...

Kjolen og toppen er kjempeflott begge to..., vet hvilket hefte du har stikket de fra...*blunk*..., det er så utrolig mye fint i akkurat det heftet!

Ha en fin dag!

maledilla sa...

Takk for kommentar på min blogg ! Kan tenke meg du er glad for å ha levert fra deg bunaden......? Nydelige antrekk du har laget til prinsessen. Gleder meg til treff i august, ser alltid frem til disse kreative kveldene våre. Hønene er tegnet fritt etter liknende høner i en barnebok, hvis du vil kan jeg tegne opp noen for deg, men hvis ikke er det bare å låne eller kjøpe boka "gubben og katten, hønespetakkelet" skikkelig artig barnebok med masse flotte bilder i av Sven Nordquist ( tror det er d han heter). Da kan du kopiere opp bilde i den størrelsen du vil ha i fht stichery motivet. Ha en strålende flott sommer og kos deg masse. Jeg skal tilbringe mye av min sommer med å male på fritiden, har meldt meg på nettkurs i landskapsmaling. (Søk på Tim Gagnon, så får du se hans bilder). Vi snakkes ! Klem t dg !

Shirley sa...

STUNNUNG! wOULD LOVE TO MAKE ONE FOR MY GRANDDAUGHTER!!

THANKS FOR SHARING!