onsdag 15. juli 2009

Toalettmappe og UFO


Så var det min tur til å få en ny toalettveske. Dette stoffet har lagt lenge og ventet på å bli brukt. Dette stoffet kjøpte min mann til meg på egenhånd når han var i New York. Han var den første mannen som hadde vært i den butikken alene på svært lang tid. Historien forteller også at damene i butikken tok seg godt av ham - han så nok noe "lost" ut.

Mønsteret er som tidligere AnnaKa sitt.Ryddet litt på syrommet og kom over disse grytelappene som ikke var helt ferdige. De manglet bare lukkekant og hempe. Skulle egentlig vært julepresang, men nå forblir de muligens i husets eget kjøkken!


Ha en fortsatt fin sommer alle sammen!

10 kommentarer:

Mona sa...

Flott mappe. For en del år siden var jeg i en quiltebutikk i Maryland, USA. Jeg brukte tiden lenge og vel, personalet syntes synd på mannen og sønnen vår. De fant seg en sittegruppe å slappet av der. Den var kansje tiltenkt våre bedre halvdeler. Tøffe grytekluter også. Jeg ville nok beholdt dem selv ja.
Mona

malla-b sa...

Fott mappe og grytekluter.

Blåbærtua sa...

Her syes det for fullt. Du er flink du Wenche. Heldig du som fikk beholde de gryteklutene selv ;O) Det ligger noe til deg i bloggen min.

Elins systue sa...

Fine blåfarger han fant til deg. Likte babyteppet også

Laila sa...

Det blå stoffet var nydeleg. Passa utruleg fint til den toalettveska. Likte gryteklutane også.

maledilla sa...

ligger en liten award til deg på bloggen min !!!! flott mappe og grytekluter du har laget, utrolig hva du får til.......!

Ängladoft & Dockor sa...

va fina pannlappar jag gillar färgerna i dem

Elins systue sa...

Fine farger på den toalettmappa

Ängladoft & Dockor sa...

ååh vilka fina pannlappar gillar dina tyger i dem

QuilteMållika sa...

Disse var stilige! Tenk å ha så flotte grytelapper;-)