tirsdag 9. november 2010

Toalettmapper på bestilling

Jeg fikk bestilling på toalettmapper til til jenter på 5 og 9 år - Mille og Tomine. Ønskene jeg fikk var noe i rosa og lyse blått.
Den rosa gikk greit - fant et fint stoff som kan passet om noen år også. Vanskelighetene kom da jeg skulle finne noe kult til Tomine. Motivstoff til jenter i lys blått uten at det ble for barnslig, var ikke lett. Løsningen ble dongeri frisket opp med litt lilla. Resultatene ses under:

Nydelig stoff frisket opp med ensfarget rosa og en blomst.


Forsiden fikk form som en dongeribukse - her ble det ikke laget åpning for lomme. Det er som vanlig vanskelig å få fram lillafargene på bildet. Prøvde denne gangen uten blitz - da ser det i alle fall ut som lilla.


Baksiden ble formet som baksiden på en dongeribuksen - så ble det jo en ekstra liten lomme.Begge toalettmappene falt i smak og 9 åringen ble fra seg av glede! Blink der altså!

7 kommentarer:

Trollkåno sa...

Sjølvsagt måtte det bli blink....SO fine!
Du er so flink å sy.....

Bente sa...

Knallflotte toalettvesker.
Likte begge to, men den i lyseblått var verkeleg knas.

Barbro sa...

kjempe fine var de! Kan godt forstå at de falt i smak :)

Blåbærtua sa...

Veldig kreativt Wenche. Stilig med den bukse ideen. Klart jentene ble henrykte!!

Sølvi's blog sa...

Knalltøffe mapper. OG den dongeribuksa tar nå bare kaka alts.

Anne Lise sa...

Å, det er så mange blogger som har gått meg hus forbi når jeg var på ferie. Har først nå sett disse tøffe toalettmappene du har sydd. Råstilige. Skjønner godt at de falt i smak. Ha en fin førjulstid.

Carinas Änglar & Sånt sa...

vilken snygg neccesär