søndag 22. mars 2009

Broderimappe - mønster AnnaKa


Klarte bare ikke å holde meg lenger. Har hatt lyst til å sy denne helt siden jeg fikk mønsteret i hus. Jeg måtte bare gjøre noe annet enn bunad en liten stund. Det har vært kjempekjekt.

En liten sommerfugl har kommet flygende og satt seg på stitchery på forsiden. Har brukt DMC "flammegarn" til rosene, hjerte og bladene. Resultatet ble ikke så verst!

Innsiden er fyllt opp med rosa tulipaner!
Her er baksiden av mappen. Har brukt samme stoff som på innsiden...synes det var så fint og vårlig. Pyntet med en applikert liten sommerfugl og litt blonde.

Ja, ja.. så var det å finne fram bunaden igjen.........................

6 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Så nydelig stichery mappen din er. Liker stoffene du har brukt, og det lille sommerfuglen på fremsiden er flott og dekorativ!

Ha en fin kveld!

STRIKKEMOR(O) sa...

Resultatet blei veldig bra! Eg kom inn på bloggen din via Synnøve Olava sin blogg, og no har eg beundra alt det flotte du har sydd. Veldig imponerande! Ser at du likar godt AnnAKa sine mønstre, og det gjer eg og, sjølv om eg ikkje har fått sydd så mange av dei enno. Men eg har lært mykje av dei eg har sydd. Du får ha ei god og kreativ veke!

Trollkåno sa...

Ikkje verst, nei...tvert imot. Aldeles praktfull er den....so fine stoff du har brukt.
Sommarfuglen må vere prikken over i'en.
Ha ei god veke (med bunadsying?)!

Anni sa...

Meget flot mappe til broderi sagerne, og noget kønt stof du har syet den i, har også lavet denne mappe og syntes den er praktisk, da alt er samlet til at tage med sig.

Blåbærtua sa...

Stikker innom med ønsker om en fin og avslappende påske. Sommerfugelen på mappen ble prikken over i'en.

Elins systue sa...

Denne ble veldig søøt. Fikk nesten lyst å lage meg en